Σχολικές εκδρομές

Το γραφείο ταξιδίων Takis Travel είναι ένας ταξιδιωτικός οργανισμός που αναλαμβάνει να καλύψει όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Το αντικείμενο του γραφείου μας δεν είναι μόνο οι σχολικές εκδρομές, γι'αυτό και οι υπηρεσίες μας είναι ποιοτικές και έχουν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και την μακροχρόνια συνεργασία.
Mε πολύ έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό στον χώρο του τουρισμού. Προσφέρουμε πολύ καλές και υπεύθυνες υπηρεσίες στις πιο οικονομικές τιμές. Αυτό επιτυγχάνεται λόγο ότι διαθέτουμε ιδιόκτητα πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας (ξενοδοχεία, πλοία, αεροπορικές εταιρείες κτλ) .
Όσον αφορά το ταξιδιωτικό κομμάτι, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο μας αρέσει η δουλειά μας αλλά και πόσο σωστοί και υπεύθυνοι είμαστε. Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών σας είτε αυτό αφορά μεταφορικά μέσα (πούλμαν πλοία κτλ) ,είτε αφορά θέματα διατροφής επιλέγουμε πάντα ότι καλύτερο ανεξαρτήτου κόστους ,άλλωστε εμείς δεν ρισκάρουμε τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών σας, ούτε τη φήμη μας για λίγα η' πολλά ευρώ. Οι τιμές που σας προσφέρουμε στα πακέτα μας φροντίζουμε να ικανοποιούν εσάς αλλά και εμάς, ώστε να μην καταφεύγουμε σε λύσεις πρόσκαιρου κέρδους με διοργανώσεις βραδινής διασκέδασης ή κακής ποιότητας φαγητού με πολύ αυξημένες τιμές.

Rent a Bus

rentabus

Εγγραφή στο Newsletter

για μοναδικά εκπτωτικά κουπόνια από τα ταξίδια και τις εκδρομές του γραφείου μας
Please wait

Πρόσφατα Ταξίδια

Like us on Facebook